Gårdbutik

I år 2002 startede vi med et lille hjemmelavet skur ved Frijsenborgvej, hvor vi solgte jordbær og kartofler. Det har siden udviklet sig til en mindre gårdbutik, hvor vi sælger æg, suppehøns, uldplaider og slagtelam.

For tiden sælger vi

suppehøns, slagtelam, uldplaider og æg.

Vi sælger æg hele året. Vores æg er med to blommer og fra eget hønseri. De to blommer gør, at de smager helt fantastisk. Når man først har smagt dem, kan man ikke undvære dem.


Suppehøns

En gang om året slagter vi ud af vores høns. De sælges under eget brand som "Dollys høne". De bliver slagtet på et moderne slagteri, hvor de pakkes i vores egne poser. De er plukkede, taget ud og nedfrosset, så de er lige klar til frysseren eller gryden. De kan købes enkeltvis til  95 kr. pr. stk. eller i kasser med 4 stk. til 360 kr. Dollys høne sælges, så længe lager haves. 

Der er netop nu suppehøns på lager!!!  


Slagtelam

Til at afgræsse vores engarealer har vi omkring 25 moderfår. De er hovedsageligt af racen Texel, som er en kødrace.

De 25 moderdyr får ca. 35 lam årligt. Dise lam sælges som slagtelam, når de er færdige med at afgræsse til efteråret. Lammene sælges enten hele eller halve, og de vejer mellem 22 og 32 kg slagtet.

Inden fårene og lammene kommer ind til vinter klippes de. Ulden bliver lavet til 100 % uldplaider og uldgarn. Da vi både har sorte og hvide får, laves ulden til hvide og grå plaider.