Maskinstation

Vores konkurrenceevne ligger i, at vi udfører kvalitets arbejde med gode moderne maskiner og gode erfaringer

Vores kerneopgaver i maskinstationen er høst og gyllekørsel. Gyllen kører vi med 2 stk. Samson PG II 27'ere med hjultræk og 1 PG 25. Til vognene hører en 36 og en 30 meter antidybbom, samt en 24 almindelig bom. Vi kan køre på 18, 20, 24, 28, 30 og 36 meter på gyllevogne. Udover slangebommene har vi to sortjordsnedfældere, som køres med GPS-styring for mindst mulig overlap og spild. Vi har selvfølgelig vores største traktorer foran 3 stk. John Deere 8.370r med 420 hk. Alle har John Deere GPS.  

Høsten klarer vi med 2 John Deere rotor mejetærskere, begge med 35 fods skærebord, GPS og rapsudstyr. Vi udføre presning af både medibig og bigballer.


Vi udfører:

Såning: Med 6 meter Horsch Fokus TD i direkte, harvet eller pløjet jord. Såning efter StripTill-konceptet til raps. Kan løsne jorden i 30 cm dybde, placere gødning og sneglegift i samme arbejdsgang.

Harvning: Med 6 meter Horsch Terrano FM, som kan arbejde både i dybden og øverligt, eller med Horsch Joker 8RT tallerkenharve til øverlig jordbearbejdning.

Tromling: 6,3 meter.

Sprøjtning: Med 36 meter selvkørende Horsch Leeb PT280 sprøjte. Den kan desuden også køre på 24 og 30 meter. Den er udstyret med GPS-sektionsafluk, profi-bomstyring, store hjul og god frihøjde, samt meget mere. Med tankindhold på 8.000 L. 


Gødskning:

Spredning af kunstgødning: Med 10 tons bugseret gødningspreder med spredebrede fra 12 til 36 meter.

Spredning af kalk: Udføres med vores Bredal K115, som kan sprede fra 10 til 18 meter. Vi kan sprede kalken efter markkort og jordprøver. Det kræver blot et USB-stik fra konsulenten.

Gylle udbringning: Udføres med 2 stk. Samson PG II 27'ere med hjultræk og 1 stk. PG 25. Alle med egen læssekran, 18-20-24-28-30-36 meter slangebom med drybfrie slanger eller 2 stk. sortjordsnedfælder. Den ene nedfælder er en Horsch, som kan nedfælde med 75 cm afstand mellem rækkerne, sådan at det passer til placering forud for majs. Den anden er en 7 meter Samson disk-nedfælder. Alle tre gyllesæt kører med GPS-styring.

Gylleomrøring: Med 2 stk. Samson RV200. Tårnet kan køre fra side til side, så omrøringen er mere effektiv. 


Mejetærskning: Med 2 stk. John Deere S690i rotormaskiner med 35 fods skærebord. Begge har sideknive og GPS-styring.

Presning af bigballer: Med 1 stk. BB9090 PLUS bigballepressere med Parkland ballevogne.

Presning af quadrantballer: Med 2 stk. Krone BigPack 1290 HDP I med ballevogn. Ballemål på 90x120 cm og en vægtpå ca. 450-600 kg. 


Transport af byggematerialer bl.a. jord, brokker, sten, o.s.v.: Med en 18 tons jord vogn. Hvis der er behov får større kapacitet kan vi stille med 5 vogne ialt fra 12-18 tons dumpervogne. I nødstilfælde kan der også arrangeres transport med entreprenørlastbiler.

Læsseopgaver: Kan klares med en teleskoplæsser, med en læsse højde op til 7,3 meter. Teleskoplæsseren er specielt god til læsning af de store "badekar" trailere på lastbilerne, læsning af halm samt udmugning i kylling/hønsestalde.

Snerydning: Med 2 stk. side og en spids plov til vore traktorer, samt med vores teleskoplæsser med en stor skovl og en Hydrema rendegraver.    

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud.